Iz Podgorice za Istanbul avionom

Htio bih u jedan pravac da letim za Istanbul 14. novembra. Koja je cijena karte i ko je prevoznik? Hvala! Mijat Savić, Berane

Posetilac: Mijat Savić, Berane
Datum: 22.10.2020
Grupa: Avio karte

Iz Podgorice za Istanbul avionom

Rezerviši let

Poštovani gospodine Saviću,

Iz Podgorice za Istanbul avionom i nazad  možete putovati kompanijom Turkish Airlines direktno. Cena avionske karte Podgorica Istanbul zavisi od termina putovanja, raspoloživosti mesta, blizine putovanja... Za traženi termin putovanja, 14.11.2020. cena avionske karte Iz Podgorice za Istanbul avionom sa svim taksama po putniku i uključenim ručnim prtljagom i bagažom DO 30 KG iznosi 19472 dinara (oko 165 EUR)! Samo požurite sa kupovinom zato što je cena avionske karte Podgorica Istanbul podložna promenama. Za sve što Vas zanima u vezi teme Iz Podgorice za Istanbul avionom možete nas kontaktirati na broj telefona +381 11 32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Podgorica Istanbul

- Odlazak iz Podgorice za Istanbul:


20:35 TGD Podgorica 
2h 55m
TK 1088
<
Ekonomska klasa (Q)
Odrasli : 30 KG Prtljag je uključen 
0:30 IST Istanbul Airport 
Ned 15 Nov


Usluge kompanije Turkish Airlines



Gde leti avio kompanija Turskih airlines?

Turskih airlines leti na mnogo destinacija.Možete pretražiti sve destinacije u rezervacionom sistemu JeftineAvioKarte.rs

Kada mogu kupiti jeftine Turskih airlines avio karte?

Turskih airlines avio karte je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim Turskih airlines avio karte?

Turskih airlines avio karte možete kupiti online na našem sajtu,u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111.

Kako da platim Turskih airlines avio karte?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa Banke pošte, kreditnim karticama direktno na sajtu ili do 6 rata čekovima.